Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Σκηνές Αγριας Δύσης στο Καλογερέσι (Περιοχή Τριπύλης Τριφυλίας).

Με πυροβολισμούς στον αέρα και στο κυνήγι με τα αυτοκίνητά τους πήραν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού Καλογερέσι Τριφυλίας επίδοξους ληστές που προσπάθησαν να μπουν σε οίκημα στο χωριό, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες του. Το συμβάν έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν περίπου στις 5 το πρωί δύο άτομα προσπάθησαν να μπουν, σπάζοντας την πόρτα, σε ένα οίκημα, το οποίο αποτελείται από οικία και ένα χώρο που λειτουργεί σαν πρόχειρο καφενείο για να μαζεύονται οι ελάχιστοι κάτοικοι του χωριού.
 
Ομως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που είναι και πρόεδρος του χωριού Αλέκο Αποστολόπουλο, ο οποίος τους έβαλε τις φωνές και έριξε 2-3 φορές στον αέρα με την κυνηγετική του καραμπίνα. Από τη φασαρία ξύπνησαν και άλλοι κάτοικοι του χωριού που άρχισαν να φωνάζουν, με τους επίδοξους ληστές όμως να μην απομακρύνονται αμέσως αλλά να ανοίγουν κουβέντα, εξαπολύοντας βρισιές και απειλές. Μετά από λίγο τράπηκαν σε φυγή με ένα ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Λαντζουνάτο και Παλαιόκαστρο, ενώ κάποιοι τους πήραν στο κατόπι με τα δικά τους αυτοκίνητα μέχρι που τους έχασαν.
Οπως μας επισήμανε ο πρόεδρος του χωριού, αυτό δεν είναι το πρώτο κρούσμα που συμβαίνει στο χωριό τους, καθώς πριν δύο μέρες είχαν προσπαθήσει πάλι να ανοίξουν κάποια άλλα σπίτια χτυπώντας τις πόρτες, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
 
Μάλιστα είπε πως τα ίδια άτομα το ίδιο πρωινό αφού έφυγαν από το χωριό φαίνεται ότι διέρρηξαν την εκκλησία στο Παλαιόκαστρο. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία αξιοποιώντας τις πληροφορίες που υπάρχουν προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των δραστών.
Γράφτηκε από τον 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...