Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ 2016 ( ΜΕΡΟΣ 1ο)


 

ΚΑΤΆΒΑΣΗ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΙΣ  21-08-2016 

  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΡΑΙΩΝ & ΑΛΙΜΑΚΑΙΩΝ <<Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ>> ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΤΗΝ 1Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ.
 
  • ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 
Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΜΑΚΙ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ( ΝΟΥΛΗΣ) ΡΑΜΜΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΗ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΙΘΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ( ASSET) THΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
 
  • ΠΕΡΙΟΧΗ

 
Η ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΈΡΙΑ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΜΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΟΤΑΜΟΣ ( ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΛΑΑΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΕΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ.   ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ).
  • ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΜΟΣ
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΡΑΓΓΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΑΚΤΙΤΕΣ!

 

  • ΣΚΟΠΟΣ

ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΡΑΙΩΝ & ΑΛΙΜΑΚΑΙΩΝ «Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ>>,  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ  ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.
ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΣΟ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΟΣΟ ΚΑΙ   ΤΗΝ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ  Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ.
 
 
...........................by Vasslios Argiropoulos 







Founder & Management Blog
Sella Messinias Blog News- Nemesis
 
Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του  SELLA MESSINIAS BLOG NEWS NEMESIS - © 2016.

Το περιεχόμενο του
Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Sella Messinias Blog News Nemeis . Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο blog μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του Blog χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...