Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΕΛΛΑ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ( ΙΟΥΝΙΟΣ 2015)

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΣΕΛΛΑ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Ολοκληρώθηκε η επισκευή του δρόμου Σελλά-Κυπαρισσίας στο κομμάτι από το Σελλά έως και το Σελλαίικο γεφυρι .  Το εν λόγω κομμάτι του δρόμου κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως το <<γεφύρι της Άρτας>>, καθώς χρόνια τώρα οι καθιζήσεις και ο χωματόδρομος στη στροφή προς το Κριτσι, δεν επιλύονταν ποτέ…! Ωστόσο, πλέον ανήκουν στο παρελθόν , καθώς ο εν λογω δρόμος επισκευάστηκε με Α ποιότητας προδιαγραφές και οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποίησε ο μηχανικός ( εργολάβος/ κατασκευαστής )  του εν λόγου έργου,  κύριος Ηλιοπουλος! Εξαιρετικής ποιότητας ασφαλτο, σωστη υποδομή δεξιά και αριστερά στο δρόμο με χαντάκια, κιουνια, σκράπεδα κλπ! Εκτιμώ ότι είναι απο τα λίγα δημόσια εργα που εχουμε δει να κατασκευάζονται με τέτοια ποιότητα και προσοχή στην περιοχή μας!
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την διαδρομή με τον νέο δημόσιο δρόμο και παρατηρήστε την εξαιρετική εργασία που έχει γίνει ένθεν και ενθεν στο δρόμο.

 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ!  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...