Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΡΙΠΥΛΙΩΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ!

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Ομίλου Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού ποταμού, στο ομώνυμο πάρκο του Ομίλου που βρίσκεται στην περιοχή της Τριπύλης και συγκεκριμένα μεταξύ Δάρα & Σελλά( Σελλαίικο ποτάμι).  Η Πρωτομαγιάτικη γιορτή στο πάρκο, τείνει σταδιακά να γίνει θεσμός και από ότι δείχνει η τάση συμμετοχής, σε λίγα χρόνια θα γίνεται το αδιαχώρητο!Εκτιμάται ότι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ομίλου, υπήρξε παραπάνω από την αναμενόμενη, καθώς ξεπέρασαν τα τριακόσια άτομα!! Η οργάνωση και εκτέλεση της εκδήλωσης από την πλευρά του ΔΣ, του ομίλου, ήταν ομολογουμένως άψογη. Είναι προφανές, ότι η ομαδικότητα, ο προγραμματισμός,  η αλληλεγγύη και στόχευση, αποτελούν την   κουλτούρα που σταδιακά έχει αποκτήσει ο όμιλος σε όλες τις εκφάνσεις και λειτουργίες του. Είναι προφανές και χρήζει τον έπαινο της   προσπάθειας που κατέβαλαν τα μέλη του ομίλου,  των συζύγων αυτών, τόσο πριν αλλά κα κυρίως  κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς ξεπέρασαν τα όρια αντοχών τους, στην εθελοντική προσφορά που κλήθηκαν να παράσχουν την εν λόγω ημέρα της Πρωτομαγιάς, έτσι ώστε  να εξυπηρετήσουν άψογα και αγόγγυστα τις ανάγκες τις απαιτήσεις της εκδήλωσης και του  κόσμου που κατέκλισε φέτος το πάρκο!  
Τα ψητά αρνιά και σαλάτες  που προσέφερε δωρεάν ο όμιλος στους επισκέπτες, συνοδεύτηκαν  και από  πολλά ψητά που έγιναν κατα την διάρκεια της εκδήλωσης,  απο  μεταφερόμενα  μπάρμπεκιου τα οποία  έφεραν οι επισκέπτες στο πάρκο. Είναι αυτονόητο ότι τα άφθονα  εδέσματα, το  άφθονο κρασί και των  αναψυκτικών, συμπλήρωσαν το παζλ του φαγητού, προκαλώντας τόσο κέφι και χαρά που δεν άργησε η στιγμή να αρχίσουν τα τραγούδια και οι χοροί.  
......Ενα ιδαίτερο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν ότι πλήθος συντοπιτών μας παρευρέθησαν οικογενειακώς στο πάρκο, καθώς γεμισε απο παιδιά και αρκετά σκυλιά το πάρκο, απολαμβάνοντας την ανείπωτη ομορφιά της Τριπυλιώτικης γης και ασφαλώς και του ποταμού.....
Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον όμιλο φέτος, αποτέλεσε το γεγονός ότι ανάμεσα  στους συμμετέχοντες,  παρευρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Κατσούλας δημοτικός σύμβουλος,  μαζί με προσωπικότητες της πόλης των Γαργαλιάνων , οι οποίοι δήλωσαν, ξετρελαμένοι με το περιβάλλον, αλλά και ότι  θα δώσουν δυναμικό παρόν σε επόμενη εκδήλωση είτε αυτό είναι περπάτημα στα μονοπάτια,  είτε είναι Ρίβερ πάρτι.
Επίσης παραβρέθηκαν : ο κ. Τσακανίκας Γεώργιος  ,  ο γιατρός κ. Σαμαρτζής (δημοτικός σύμβουλος ),  ο πολιτικός μηχανικός κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος, η δικηγόρος κ.Σοφία Σταθοπούλου,  ο Λυκειάρχης κ, Ευάγγελος Αντωνόπουλος, ο γνωστός στην περιοχή μας ιερομένος Παπα- Κόκκινος,  οι επιχειρηματίες,  κ.Κακούτης και Αριστομένης Βρεττός και πλήθος άλλων επωνύμων. Αξίζει να τονιστεί ιδαίτερα ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι πάρεδροι της Τριπύλης. Τα κεφαλοχώρια όπως του  Σελλά (κ Ντέντε) και του Ραπτοπουλου ( κ. Μανωλόπουλου), συμμετείχαν αμφοτερα οι κύριοι Ντέντες και Μανωλόπουλος. Τέλος δυναμικό παρόν είχαμε ακαι απο το πανέμορφο Καλογερεσι, Τριπύλα και Ροδιά.   
Ο κ. Πρόεδρος του Ομίλου Τάκης Αδαμόπουλος, στην σύντομη ομιλία του καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης ( μέλη του ΔΣ) καθώς επίσης  και τον κύριο Χριστόπουλο από του Δάρα, για την εξαίρετη δωρεά της γης που εγκαταστάθηκε το πάρκο.
Είναι αξιοσημείωτο ότι,  αρκετός κόσμος, τόλμησε να βουτήξει στο ποτάμι, αψηφώντας το γεγονός ότι ακόμα είναι αρκετά κρύο το νερό.
Ο πρόεδρος του Ομίλου κύριος Τάκης Αδαμόπουλος, ο (Α) Γραμματέας Βασίλειος Αργυρόπουλος και σύσσωμο το ΔΣ του ομίλου, ευχαριστεί θερμά όλους τους συντοπίτες που επέλεξαν να γιορτάσουν μαζί μας το έθιμο της Πρωτομαγιάς, στο υπέροχο και ειδυλλιακό τοπίο του ομώνυμου πλέον πάρκο των Φίλων Τριπυλιωτών ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ 
Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε στιγμές ,  να ακούσετε ομιλίες και δηλώσεις παρευρισκομένων  αλλά και τραγούδια από το γλέντι της  Πρωτομαγιάτικης μέρας στο Πάρκο του ομίλου! 
ΒΙΝΤΕΟ (1)

ΒΙΝΤΕΟ (2)


ΒΙΝΤΕΟ (3)


ΒΙΝΤΕΟ (4)


ΒΙΝΤΕΟ (5)


ΒΙΝΤΕΟ (6)

ΒΙΝΤΕΟ (7)

ΒΙΝΤΕΟ (8)

ΒΙΝΤΕΟ (9)

ΒΙΝΤΕΟ (10)

ΒΙΝΤΕΟ (11)

ΒΙΝΤΕΟ (12)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...