Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

EKΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΤΡΙΠΥΛΙΩΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ!

O Όμιλος φίλων του Αρκαδικού ποταμού την ερχόμενη Κυριακή το πρωί 5/04/2015 και ώρα11:00 πμ,  θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Κυπαρισσίας . Στην εν λόγω συνέλευση θα γίνει απολογισμός διαχείρισης και πεπραγμένων και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.  Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται η καταβολή της συνδρομής που καταστατικά προβλέπεται στα δέκα ευρώ.


Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες του υφιστάμενου δικτυακού τόπου.!

Αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να επισημάνουμε ότι η θετική δράση του Ομίλου τα τελευταία χρόνια στην περιοχή,  μετασχημάτισε ένα όραμα σε θεσμό με τεράστια σημασία για την περιοχή Τριπύλης και δη τον Αρκαδικό ποταμό!  

Η ανοιχτή αρχιτεκτονική που διέπει την λειτουργία του Ομίλου, διαχρονικά συνθέτει δημιουργικά τις αντιθέσεις, αλλά και εξομαλύνει ,  εποικοδομητικά τα τοπικιστικά σύνδρομα, μετασχηματίζοντας τις όποιες στρεβλότητες και παθογένειες. Η επιτυχία των δραστηριοτήτων του Ομίλου, ξεπερνά τα όρια της Τριπύλης της Τριφυλίας και της Μεσσηνίας, καθώς την δράση του Ομίλου,  αγαλλιάζουν όλο και περισσότεροι συντοπίτες, επισκέπτες και φίλοι από όλοι την Ελλάδα.


Είναι αυτονόητο ότι,   συμμετέχοντας στην εν λόγω Συνέλευση,   προσθέτουμε εποικοδομητικά ένα λιθαράκι στις αξίες και το όραμα του ομίλου,  το οποίο θα αποτελέσει σταδιακά, ενα   εν δυνάμει στοιχείο της  προστιθεμένης αξίας που παράγεται,  τόσο στο περιβάλλον  του ποταμού , όσο και στην περιοχή Τριπύλης και Τριφυλίας γενικότερα ! 


Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ BLOG NEWS NEMESIS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...