Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ KANEΛΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ !!


ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΛΙΜΑΚΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
 Ο τέως  Πρόεδρος του  Συλλόγου  ΜΥΡΑΙΩΝ  & ΑΛΙΜΑΚΑΙΩΝ  «Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ»,  Δημήτριος Κανελλόπουλος, στην τελευταία εκδήλωση του εν λόγω Ομίλου, ή οποία που έλαβε χώρα στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, στο  εξαίρετο διαμορφωμένο χώρο του ομίλου ( μέσα σε μια ζούγκλα πρασίνου και δίπλα στο φαράγγι με σταλακτίτες) , στην ανείπωτη ομορφιά της περιοχής που το ποτάμι Αρκαδικός εκβάλει. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος οργανώνει τις εκδηλώσεις , κάτω από τον λόφο που βρίσκεται  ο αρχαιολογικός χώρος Περιστεριάς. Ο κύριος Κανελλόπουλος, έθιξε ένα σημαντικό θέμα και αυτό δεν είναι άλλο από την γενική ονομασία του ποταμού στην περιοχή.   Πολλά έχουν γραφτεί και πολλές αντιρρήσεις έχουν εκφραστεί ένθεν και ένθεν, αλλά και ακραίες συμπεριφορές δεν έχουν εκλείψει, καθώς κάποιοι επέλεξαν να μαυρίσουν την λέξη Αρκαδικός, στις Δημόσιες πινακίδες που είναι τοποθετημένες κατά μήκος του δρόμου προς το Σελλά. Είναι προφανές ότι υπάρχουν διάφορα τοπωνυμία και ασφαλώς είναι αυτονόητο,  ότι τυγχάνουν τον απόλυτο σεβασμό σχετικά με την αναφορά στις τοπικές κοινωνίες. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι,  το ποτάμι συνολικά θα πρέπει να έχει μια ονομασία από τις πηγές μέχρι τις εκβολές, καθώς η αναγκαιότητα της σύνθεσης και των αντιθέσεων των τοπικών κοινωνιών, πρέπει να αμβλύνονται και όχι να οξύνονται.

 


ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΠΑΝΑΚΙ- ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
 Η αναγκαιότητα να ξεπεραστούν τοπικιστικές συμπεριφορές είναι απαραίτητη, καθώς δεν βοηθά σε καμιά περίπτωση η αντιπαλότητα και η εσωστρέφεια στην μελλοντική αξιοποίηση και ανάδειξη του ποταμού .  Τον κύριο Κανελλόπουλο τον συναντήσαμε στην εν λόγω εκδήλωση και καταγράψαμε την άποψη που έχει για το εν λόγω θέμα, καθώς επίσης εξέφρασε έντονα την δυσφορία του, για το μαύρισμα του ονόματος Αρκαδικός στις πινακίδες,  και όχι μόνο. Την άποψη αυτή την ενστερνίστηκε και ο κύριος Καράμπελας Δημήτρης από το Κοπανάκι Τριφυλίας, ο οποίος  συμμετείχε στην συγκεκριμένη εκδήλωση και επί της ευκαιρίας επισήμανε το δεύτερο παραπόταμο που έρχεται από το Κοπανάκι και τον Αετό και συναντά  στην εν λόγω περιοχή  το ποτάμι που έρχεται από την περιοχή Τριπύλης, συνθέτοντας όλα μαζί τον Αρκαδικό ποταμό. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε και να δείτε τα όσα μας είπαν τον περασμένο καλοκαίρι για το εν λόγω θέμα., ο κύριος Κανελλόπουλος και ο κύριος Καράμπελας.  
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...