Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ "KAΛΟΝΕΡΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ" : H XΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ!

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ(ΚΑΛΟΝΕΡΟ)
ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ / ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΙΣ 10-08-2014
Ο κόσμος της Τριφυλίας αγκαλιάζει  με αγάπη,   όλο το μήκος του  Αρκαδικού ποταμού και ξεπερνάει τα τοπωνύμια και τις διενέξεις του άκαιρου θέματος των τοπωνυμίων.  Από τις πηγές στο ύψος του Τριπυλιώτικου και ιστορικού χωριού  Λαντζουνάτου και του παραπλήσιο πανέμορφου Καλογερεσίου  την συνέχεια της διαδρομής με τα υπόλοιπα χωριά και  με κέντρο το πάρκο των Φίλων Τριπυλιωτών στο ύψος του Σελλά,  και μέχρι και τις εκβολές του ποταμού στον Κυπαρισσιακό κόλπο και δη την περιοχή του  Καλονερού! Υπό αυτή την έννοια, βλέπουμε στις όποιες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο ποταμό από τον Όμιλο Φίλων Αρκαδικού Ποταμού, να συμμετάσχουν συμπατριώτες, από όλη σχεδόν την Τριφυλία. Είμαστε απολύτως βέβαιοι, ότι σταδιακά θα γίνει ένας αγαπημένος προορισμός για όλο και περισσότερο Μεσσηνιακό και όχι μόνο κόσμο. 

Ο λόγος για τον Καλονερίτη Τριφύλιο συντοπίτη μας, Κωνσταντίνο Νασόπουλο. Ο κύριος Νασόπουλος  γιατρός στο επάγγελμα με  ειδικότητα ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΥ , διαπρέπει επαγγελματικά στην Αθήνα προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο. Επίσης,  είναι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλονεριτών , και ως εκ τούτου, η συμβολή  στα κοινά της γενέτειρας, αν μη τι άλλο, αποκτά εξέχουσα σημασία, για την  προώθηση και ανάπτυξη του τόπου καταγωγής του.

Τον περασμένο Αυγούστου τον κύριο Νασόπουλο τον συναντήσαμε  μέσα στον Αρκαδικό ποταμό την ώρα της κατάβασης, καθώς    συμμετείχε δυναμικά στην εκδήλωση της μεγάλης πεζοπορίας αλλά και κατάβασης του Αρκαδικού ποταμού, που οργάνωσε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία,  ο Όμιλος Φίλων Αρκαδικού Ποταμού, στο Σελλά Μεσσηνίας και είχε επίκεντρο το ομώνυμο πάρκο, αλλά και τα νέα μονοπάτια πεζοπορίας, που έχει κατασκευάσει πριν το καλοκαίρι ο Όμιλος. Ο κύριος Νασόπουλος, όπως μπορείτε και να δείτε, αλλά  και να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο,  επισκέφτηκε για πρώτη φορά το εν λόγω σημείο του ποταμού και εκφράζει  θαυμασμό αλλά και  χαρά για το τοπίο, τον ποταμό και γενικότερα την συγκεκριμένη εκδήλωση.
 
Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που κάνει, καθώς αναφέρει εμφατικά τα εξής:
 
“…Πρώτη φορά έρχομαι στο πανέμορφο ποτάμι και η χαρά είναι τεράστια, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουμε ακόμα μια πλευρά, ΑΓΝΩΣΤΗ, της υπέροχης, μοναδικής Ελλάδας….”

Το ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ BLOG NEWS, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Νασόπουλο για την συμμετοχή στην εν λόγω εκδήλωση, αλλά και για τα όμορφα λόγια που είχαμε την χαρά να καταγράψουμε.
Ο Διαχειριστής του ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  Blog News Nemesis , Βασίλειος Αργυρόπουλος
Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο LiveStream πάνω δεξιά του Blog, με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ)

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά προσοχή! Το στομάχι είναι ύπολο! Όποιος έχει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά να επισκεφτεί άμεσα γαστρεντερολόγο Αθήνα. Εγώ έτεσι την έπαθα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...