Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΘΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Κάθε φορά που θέλουμε να εξιστορήσουμε μια φανταστική ιστορία, ξεκινάμε συνήθως με το  ¨μια φορά κι έναν καιρό¨. Όταν όμως θέλουμε να περιγράψουμε  μια στιγμή παραμυθένια που τη ζήσαμε,  πως θα ξεκινήσουμε; Ίσως με το… ‘ μια στιγμή σαν μια ολόκληρη ζωή’.  Γιατί αυτό είναι η επιβράβευση μέσα στον αγώνα της ζωής, οι απλές και μικρές στιγμές. Στιγμές που τις νιώθεις σαν δροσοσταλίδες να πέφτουν απαλά στο πρόσωπό σου. 
 
Είναι σαν να φτάνεις κάθε φορά και σε μία ακόμη μικρή Ιθάκη και μετά στην επόμενη και στην επόμενη.  Μπορεί άλλοτε να την χάνουμε μα σίγουρα θα την ξαναβρούμε. Αρκεί να μην παρασυρθούμε από τις σειρήνες και κάνουμε λάθος επιλογές.
 
 
 
Όλοι μας κρύβουμε έναν μικρό Οδυσσέα μέσα μας, γι αυτό και ταυτιστήκαμε μαζί του, από τότε που μαθαίναμε για τα κατορθώματα του με σκοπό να φτάσει στον προορισμό του.
 
 
 
Κι όμως, περισσότερο δεν θυμόμαστε τις περιπλανήσεις του, παρά την επίτευξη του στόχου του;

 Γιατί τελικά, όλος αυτός ο αγώνας… για το ταξίδι γίνεται.
 
Και σε αυτή τη ζωή… συνταξιδιώτες είμαστε.      


Της κυρίας Ευαγγελία Ανδρέου
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ BLOG NEWS, ευχαριστεί θερμά την κυρία Eυαγγελία Ανδρέου από την ΣΚΥΡΟ, για το εξαίρετο άρθρο της, αλλά  και την τιμή που μας κάνει να  φιλοξενήσουμε  στον ιστότοπο μας, αρθρογραφία της.
Ο Διαχειριστής του ΣΕΛΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  Blog News Nemesis , Βασίλειος Αργυρόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...