Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ = ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!

Οικογένεια Κωνσταντινίδη ( ΑΘΗΝΑ)
Μεγάλη επιτυχία  σημείωσε η  εκδήλωση που οργάνωσε και εκτέλεσε  αποτελεσματικά,  ο Όμιλος Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού με σημείο αναφοράς το πάρκο και τα μονοπάτια που εδω και μερικούς μηνες έχει δημιουργήσει στην περιοχή Σελλά- Δάρα ο εν λόγω όμιλος.  Όπως ήδη έχετε αντιληφθεί η συμμετοχή μου δεν θα μπορούσε να μην ήταν καθολική, καθώς μαζί με μένα συμμετείχαν στενότατοι συγγενείς μου, αλλά και πολύ καλοί φίλοι από την Αθήνα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η οργάνωση για την ασφαλή και ομαλή διάβαση του ποταμού από το Δ.Σ. του Ομίλου, υπήρξε ομολογουμένως ΑΡΙΣΤΗ. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αλλά περισσότερο εντυπωσιακή ήταν η σύνθεση των επισκεπτών. Τι εννοώ με την σύνθεση θα αναρωτιέστε βέβαια… Σύνθεση εννοώ την διασπορά από πλευράς συμμετοχής του κόσμου. Από όλες τις περιοχές της Τριφυλίας, των γύρο χωριών, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και όχι μόνο, καθώς συναντήσαμε ανθρώπους και απο την  Γαλλία που μαζί με το συμπαθέστατο τετράποδο τους, συμμετείχαν με χαρά στην πεζοπορία! 
 ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Α GROUP ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ NEΡΟΜΥΛΟΣ- ΔΕΣΗ
-ΛΗΨΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ-
Επιπλέον, η σύνθεση περιλάμβανε ανθρώπους με εξαιρετικό επίπεδο μόρφωσης και επαγγελματικής καταξίωσης.  Δικηγόροι, Γιατροί, Συμβολαιογράφοι, Εκπαιδευτικοί, Επιχειρηματίες, αλλά και νυν κα πρώην στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης. Επιπλέον οι ηλικιακές ομάδες ποικιλόμορφες! Παιδιά, έφηβοι, νέοι, μεσήλικες, ηλικιωμένοι και προπαντός η παρουσία του γυναικείου φύλου έντονη!!! Η ενέργεια που εισπράξαμε από την περιπλάνηση μας στα μονοπάτια του Αρκαδικού ποταμού, μας έδωσε χαρά και γαλήνη στην ψυχή και το σώμα.

Δυο λόγια χαρακτηρίζουν την σημερινή εμπειρία στον Αρκαδικό Ποταμό στην περιοχή του Σελλά ( τοπωνύμιο Σελλέικο).  " POSITIVE THINKING! "
ΕΧΤRΕΜΕ SPORT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΜΕ  ΜΕ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...