Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 10 - 08 -2014

Περπατώντας το νέο μονοπάτι που είχε διανοίξει ο Όμιλος Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού στην περιοχή του Σελλά και συγκεκριμένα το μονοπάτι που ξεκινάει από τον παλιό νερόμυλο πλάι στο νεραυλακο, φτάνοντας στο τέλος του και στην λεγόμενη δέση, καλούμαστε να αποφασίσουμε τον τρόπο που θα επιστρέψουμε στο σημείο εκκίνησης που είναι το πάρκο.
 
Οι επιλογές είναι δύο.
 
Επιστροφή και πάλι από το μονοπάτι
 
Επιστροφή μέσα από το ποτάμι που είναι αρκετά δύσκολο όχι όμως ακατόρθωτο, και είναι μια εξαιρετική εμπειρία.
 
Στην πεζοπορία που διοργάνωσε ο όμιλος στις 10 Αυγούστου όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο τα μέλη του Ομίλου που είχαν αναλάβει την ασφαλή καθοδήγηση των πεζοπόρων που συμμετείχαν, ενημερώνουν για τις δυσκολίες και τους κινδύνους που εμπεριέχονται σε αύτη την όμορφη περιπλάνηση, και καλούν και συμβουλεύουν το κόσμο από το κομβικό σημείο , για το πως πρέπει να κινηθούν για την επιστροφή.
 
Συγκεκριμένα ο Θεόδωρος Τσαλαμανδρης από το Δάρα ( Γραμματέας του εν λόγου Ομίλου, αλλά και ο νέος σύμβουλος τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιοχή Τριπύλη) και ο Αθανάσιος Νικολόπουλος, δυναμικό μέλος τους Ομίλου από την Ρεματιά Μεσσηνίας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχή και ασφαλή έκβαση της συγκεκριμένης πεζοπορίας. 

Πάντα θα πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι και να γνωρίζουμε τους κινδύνους  που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε όταν βρισκόμαστε στη φύση, έτσι ώστε να του αποφεύγουμε και να απολαύουμε την ομορφιές που μας προσφέρει η φύση.
 
 
Mπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο Live Stream πάνω δεξιά του Blog, με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...