Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ( ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΛΛΑ)- ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ, ΜΗ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ 'ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ' ! ( ΜΕΡΟΣ Β)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-
ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΛΛΑ
Ο τέως Σύμβουλος αλλά και τέως Πρόεδρος Ιωάννης Βασιλόπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, ενημερώνει για το θέματα  που άπτονται  της κατάστασης που έχει να κάνει με το κλειστό καφενείο στο Σελλά. Ταυτόχρονα  αναφέρει  χρήσιμα στοιχεία  τα όποια  φωτίζουν και δίνουν μια διαφορετική διάσταση της απαράδεκτης κατά τα άλλα  κατάστασης  που οδήγησε την ερήμωση και εγκατάλειψη του ενός και μοναδικού καφενείου που υπήρχε στο Σελλά. Πέραν τούτου, ο κύριος Βασιλόπουλος, τονίζει  το γεγονός ότι να λέγεται  και να ακούγεται από ορισμένους συγχωριανούς, ότι το καφενείο το έκλεισε ο Βασιλόπουλος, πιστεύει ότι είναι άδικο. “Το καφενείο το έκλεισε ο Παναγιωτόπουλος” και σε κάποιο άλλο σημείο επισημάνει και πάλι ότι “το καφενείο το έκλεισε ο Τσαλαμανδρής ( πολιτικός αντίπαλος μου).”   
Επιπλέον συνεχίζει και αναπτύσσει  πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για τα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Σελλά και μέσα σε ένα  κριτικό και επικριτικό πνεύμα αναπτύσσεται η επιχειρηματολογία πάνω σε θέματα πέραν του κλειστού καφενείου τα οποία άπτονται της πολιτικής του δράσης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  στο Σελλά και τις σχέσεις με του πολίτες με το θεσμικό ρόλο που είχε. Είναι χαρακτηριστικές δηλώσεις του κυρίου Βασιλόπουλου στο παρακάτω βίντεο, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά:
 
 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΟΛΑ  ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ !!!  Αγωνίζομαι για αυτό το χωριό ανιδιοτελώς επειδή αγαπάω αυτό το χωριό όπως και οι υπόλοιποι! Αισθάνομαι  όμως υπερήφανος, διότι διαθέτοντας κόπους και χρόνο αμέτρητο και δαπάνες που δεν μου περίσσευαν. Θεωρώ!! Έχω συμβάλει περισσότερο από κάθε έναν στο να παρουσιαστεί το χωριό αναβαθμισμένο. Όπου και να περάσει πολίτης , δημότης εδώ, πατριώτης θα βρει την σφραγίδα μου σε κάθε του βήμα!! Δεν θέλω ανδριάντες, δεν ζητώ τίποτα από κανέναν ποτέ.. εγώ το κάνω ενσυνείδητος αυτό! Το κάνω από φιλοπατρία.. Για το χωριό που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.”
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε λεπτομερώς,  την συζήτηση που κάναμε με τον κύριο Βασιλόπουλο- Τέως πρόεδρο και Σύμβουλο του Σελλά!
 
Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο Live Stream πάνω δεξιά του Blog,  με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  )
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...