Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΟ ΣΕΛΛΑ

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕΛΛΑ ΚΑΙ ΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ -ΣΕΛΛΑ.


Μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού, Παναγιώτη Αδαμόπουλο, περπατήσαμε το μονοπάτι και μου έδωσε πολλές πληροφορίες, τις οποίες και καταγράψαμε στο παρακάτω βίντεο.  Είναι απερίγραπτη η αίσθηση που νιώθεις όταν περπατάς το συγκεκριμένο μονοπάτι. Από την μια το θρόισμα των δέντρων και οι μυρωδιές της βλάστησης και από την άλλη το ποτάμι να κυλάει με ηρεμία  να σου μεταφέρει την δροσιά και την γαλήνη. Μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία του Ομίλου για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς φρόντισε μέχρι και γκαζόν Ουγκάντας το οποίο  έχει μεγάλη δύναμη να φυτευτεί για να πλέξει τα σημεία που έχουν κίνδυνο κατολισθήσεων. Στη μέση της διαδρομής συναντάς και ένα πανέμορφο γεφυράκι ξύλινο από τρία κυπαρίσσια, πάνω από το ρέμα που κατεβαίνει από το Δάρα. 
 
Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο, πατώντας το Play, αλλά πρώτα να πατήσετε Pause στο LiveStream πάνω δεξιά του Blog,  με τίτλο ( ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΕΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου
- Παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας στα Ελληνικα και σε κοσμιο υφος.
Σχολια με greeklish και υβριστικου περιεχομενου θα διαγραφονται.
- H Ομαδα Διαχειρισης του Sella News Nemesis Blog δεν αντιπαρατιθεται και δεν συνδιαλεγεται με τους αναγνωστες στο πεδιο σχολιασμου,σχετικα με δημοσιευσεις και αρθρα(με μονη εξαιρεση διαδικαστικα-λειτουργικα θεματα του ιστολογιου).
- Οι αποψεις των αναγνωστων δεν αντιπροσωπευουν τις θεσεις του blog και αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες τους τοποθετησεις

H καλύτερη εκδίκηση είναι η λήθη.... Να πνίγεις έναν εχθρό στην σκόνη της μηδαμινότητάς του. ~~ Baltasar Gracian

  Τραγικό το χάσιμο χρόνου να μαλώνεις με έναν  ανόητο και φανατικό που δε νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεω...